WebShopé!
Košarica Ukupno: 0 0kn

Izjava o privatnosti

Ova Izjava o privatnosti objavljena je 3. rujna, 2019.

U tvrtki OPG Stjepan Dumančić nastojimo se zaštititi i poštivati vašu privatnost u skladu s Uredbom EU za zaštitu podataka (GDPR) 2016./679 od 27. travnja 2016. godine. Ova izjava o privatnosti objašnjava zašto i kako prikupljamo osobne podatke, kako koristimo to, uvjete pod kojima možemo otkriti ga drugima i kako ga držimo sigurnima. Ova Izjava o privatnosti odnosi se na upotrebu naših proizvoda i na naše prodajne, ispunjenje i marketinške aktivnosti. Isto vrijedi i za pojedince koji traže posao u OPG Stjepan Dumančić.

Tko smo mi?

OPG Stjepan Dumančić razvijava i isporučuje softversku aplikaciju Stipino koja služi za naručivanje voća, povrća i prerađenih proizvoda. Sjedište je Buhvald 1, Čeminac 31325, Hrvatska.
OPG Stjepan Dumančić je kontrolor podataka, a našu službeniku za zaštitu podataka možete kontaktirati putem e-pošte: info@stipino.com

Kada prikupljamo osobne podatke o vama?
Zašto prikupljamo i koristimo osobne podatke?

Prikupljamo i upotrebljavamo osobne podatke uglavnom za izravnu prodaju, izravni marketing i službu za korisnike. Također prikupljamo podatke o dobavljačima, partnerima i osobama koje traže posao ili rade u našoj tvrtki.

Vaše podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe:

Naša pravna osnova za prikupljanje osobnih

Prikupljanje osobnih podataka na temelju suglasnosti nositelja podataka vrši se pomoću "Popunjenog obrasca" koji će pohraniti dokumentaciju koja se odnosi na pristanak pojedinca. Pojedinačni pristanak uvijek će biti pohranjen i dokumentiran u našim sustavima.

Prikupljanje osobnih podataka na temelju ugovora

Koristimo osobne podatke za ispunjavanje naših obveza vezanih uz ugovore i sporazume s kupcima, partnerima i dobavljačima.

Prikupljanje osobnih podataka na temelju legitimnog interesa

Možemo koristiti osobne podatke ako se smatra da su od legitimnog interesa, a ako interesi privatnosti nositelja podataka ne nadjačavaju taj interes. Uobičajeno, da se utvrdi pravna osnova za prikupljanje podataka, izvršena je procjena tijekom kojeg je identificiran zajednički interes između OPG Stjepan Dumančić i pojedine osobe. Ova pravna osnova prvenstveno se odnosi na naše prodajne i marketinške svrhe. Uvijek ćemo obavijestiti pojedince o svojim pravima na privatnost i svrsi prikupljanja osobnih podataka.

Koju vrstu osobnih podataka prikupljamo?

Prikupljamo Vaš spol, ime i prezime, telefonski broj, adresu e-pošte, ulicu i broj, poštanski broj, mjesto (grad ili naselje) i datum rođenja. Možemo također prikupiti povratne informacije, komentare i pitanja primljena od vas u komunikaciji i aktivnostima vezanim uz uslugu, kao što su narudžbe, telefonski pozivi, dokumenti i e-poruke. Od naših web stranica možemo prikupiti IP adresu i radnje poduzete na web mjestu. Ako prenesete fotografije ili videozapise, dodate postove ili komentare itd. na našu web stranicu, informacije mogu čitati svatko tko ima pristup web stranici i koristi. Stoga, OPG Stjepan Dumančić nije odgovoran za sve informacije koje pošaljete na web stranicu. Ako se prijavite za posao na OPG Stjepan Dumančić, prikupljamo podatke koje ste unijeli tijekom postupka prijave. OPG Stjepan Dumančić ne prikuplja niti obrađuje nikakve posebne kategorije osobnih podataka, kao što su javni jedinstveni identifikatori ili osjetljivi osobni podaci.

Koliko dugo čuvamo vaše osobne podatke?

Osobne podatke pohranjujemo sve dok smatramo neophodnim ispuniti svrhu za koju su prikupljeni osobni podaci, uzimajući u obzir i našu potrebu za odgovorom na Vaše upite ili rješavanje mogućih problema, u skladu s zakonskim zahtjevima primjenjivim zakonima, bilo kakvih pravnih zahtjeva / pritužbi, i za zaštitu svrhe. To znači da možemo zadržati vaše osobne podatke u razumnom vremenskom razdoblju nakon posljednje interakcije s nama. Kada osobni podaci koje prikupimo više nisu potrebni, izbrisat ćemo ih na siguran način. Možemo obrađivati podatke u statističke svrhe, ali u takvim slučajevima podaci će biti anonimni.

Vaša prava na vaše osobne podatke

Imate slijedeća prava u odnosu na vaše osobne podatke:

Svaki upit o vašim pravima o privatnosti treba poslati na info@stipino.com

Korištenje kolačića i web-pratilice

Kolačići i web-pratilice ("Web-navigacijske informacije") upotrebljavamo za prikupljanje informacija tijekom kretanja web-lokacija tvrtke. Navigacijske informacije web stranica sadrže standardne podatke iz vašeg web preglednika, kao što su vrsta preglednika i jezik preglednika; vašu Internet Protocol (IP) adresu; i radnje koje poduzimate na web stranicama tvrtke, kao što su prikazane web stranice i klikovi na veze.

Te se informacije upotrebljavaju za učinkovitije funkcioniranje web-lokacija, kao i za pružanje poslovnih i marketinških informacija vlasnicima web-lokacije te prikupljanje takvih osobnih podataka kao vrste preglednika i operacijskog sustava, referentne stranice, put kroz web-mjesto, domena ISP-a , itd. u svrhu razumijevanja kako posjetitelji koriste web stranicu. Kolačići i slične tehnologije pomažu nam prilagoditi našu web stranicu prema vašim osobnim potrebama, kao i otkriti i spriječiti sigurnosne prijetnje i zlouporabe. Ako se upotrebljavate sami, kolačići i web beacons vas ne identificiraju osobno.

Dijelimo li svoje podatke s bilo kim?

Ne dijelimo, prodajemo, iznajmljujemo ili ne trgovujemo vaše podatke s trećim stranama bez vašeg pristanka, osim onih opisanih u nastavku:

Davatelji usluga treće strane koji rade u naše ime:

Vaše podatke možemo proslijediti našim distributerima, agentima, podugovornicima i drugim povezanim organizacijama u svrhu pružanja usluga u naše ime.

Davatelji usluga treće strane radimo u suradnji s:

Usko surađujemo s različitim pružateljima proizvoda treće strane kako bismo vam donijeli niz proizvoda i usluga namijenjenih za zadovoljavanje vaših proširenih potreba vezanih uz aplikaciju Stipino. Kada raspitate ili kupite jedan ili više naših proizvoda, relevantni pružatelj proizvoda treće strane koristi vaše podatke kako bi vam pružio informacije i izvršio svoje obveze koje proizlaze iz ugovora koji ste sklopili s njima. U nekim slučajevima, davatelji usluga treće strane djelovat će kao procesori podataka vaših informacija, pa vas stoga savjetujemo da pročitate Pravila o privatnosti i potpišete Ugovor o obradi podataka. Ovi davatelji usluga treće strane podijelit će vaše podatke s nama, a koristit ćemo ih u skladu s ovim Izjavom o privatnosti.

Ako to zahtijeva zakon:

Obavijestit ćemo vaše osobne podatke ako je to propisano zakonom ili ako mi, kao tvrtka, razumno vjerujemo da je otkrivanje potrebno za zaštitu prava tvrtke i / ili postupanje u sudskom postupku, sudskom nalogu ili pravnom postupku. Međutim, učinit ćemo sve što možemo kako bismo osigurali da vaša prava na privatnost i dalje budu zaštićena.

Korištenje podizvođača (procesora i podprocesora)

Možemo upotrijebiti podizvođače za obradu osobnih podataka u naše ime, odgovorni smo za to da se obvezujemo pridržavati se ovih Pravila o privatnosti i primjenjivih zakona o zaštiti podataka potpisivanjem Ugovora o obradi podataka.

Ako podizvođač obrađuje osobne podatke izvan područja EU / EEA, takva obrada mora biti u skladu s Okvirom zaštite privatnosti Europske unije, EU standardnim ugovornim klauzulama za prijenos u treće zemlje ili drugom posebno navedenom zakonitom osnovom za prijenos osobnih podataka u treću zemlju.

Izmjene ove Izjave o privatnosti

OPG Stjepan Dumančić zadržava pravo izmjene Izjave o privatnosti u bilo kojem trenutku. Važeća verzija uvijek će se naći na našoj web stranici. Preporučujemo da povremeno provjerite ovu Izjavu o privatnosti kako biste bili sigurni da ste zadovoljni promjenama. Ako unesemo izmjene koje značajno mijenjaju naša pravila o privatnosti, obavijestit ćemo vas e-poštom ili objaviti obavijest na našoj web stranici prije stupanja na snagu promjene.

Vaše pravo na pritužbu nadzornom tijelu

Ako niste zadovoljni načinom obrade vaših osobnih podataka, prvo se možete obratiti info@stipino.com. Ako ostanete nezadovoljni, imate pravo izravno zatražiti od nacionalnog nadzornog tijela da donese odluku.

Nadzorno tijelo može se kontaktirati na:

Buhvald 1, Čeminac 31325, Hrvatska

Email: info@stipino.com

Tel: +385 99 817 3880

Pon-Pet 08:00 - 16:00